0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Filter Your Items

Nieuwe scootmobielen

In ons aanbod vindt u nieuwe scootmobielen en gebruikte scootmobielen. Lees daarnaast ook snel meer over alle verplichte scootmobiel verzekeringen. Geen zorgen, ons personeel helpt je hiermee.

Bekijk onderstaande aanbod van nieuwe scootmobielen en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: 0165 – 82 09 83 of info@descootmobielwinkel.nl

Nieuwe Scootmobiel kopen

Een nieuwe scootmobiel kopen is lastig, u wilt natuurlijk een weloverwogen keuze maken. Het allerbelangrijkst is dat u veilig op pad kan gaan, maar comfort is ook zeker een belangrijke rol. Wij van Scootmobielwinkel helpen u graag met het maken van een juiste keuze. Wij hebben maandelijks nieuwe scootmobielen die aansluiten bij uw wensen en behoeften, bekijk onze mogelijkheden en plan een proefrit in!

Waarom een scootmobiel kopen?

Een scootmobiel is een uitstekend hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met lopen of staan. Het biedt u de vrijheid om zelfstandig op pad te gaan, boodschappen te doen of vrienden te bezoeken. Daarnaast kan een scootmobiel bijdragen aan uw algemene welzijn door u meer bewegingsvrijheid en sociale interactie te bieden. Het is dus zeker de moeite waard om te kijken naar onze optie om een scootmobiel te kopen.

Afwegingen maken bij scootmobiel kopen

Bij het kopen van een scootmobiel moet u nadenken over een aantal belangrijke zaken. De eerste vraag die u uzelf moet stellen is: koop ik een nieuwe scootmobiel of een tweedehands. Scootmobielwinkel verkoopt zowel nieuwe als tweedehands scootmobielen. Daarna is het belangrijk om af te wegen of u een opvouwbare of een vaste scootmobiel wil. De opvouwbare kunt u eenvoudig meenemen in de auto, bus en trein. Ook ideaal om mee op vakantie te nemen. De vaste scootmobielen zijn wat zwaarder qua gewicht, maar wel stabieler. 

Drie of vier wiel scootmobiel kopen

Daarnaast heeft u de keuze uit scootmobielen met drie of vier wielen. De scootmobielen met drie wielen zijn wat wendbaarder en lichter dan degene met vier wielen. De scootmobielen met vier wielen is dus wat zwaarder, maar wel stabieler. Als laatste kunt u nog kiezen uit twee verschillende eigenschappen: de actieradius en de snelheid, deze twee eigenschappen kunt uiteraard combineren. Houdt u ervan om een lekker stukje te rijden? Dan kunt u voor scootmobiel met een grote actieradius te kiezen. Houdt u van snelheid of juist totaal niet? Beide zijn geen probleem, wij hebben scootmobielen met diverse snelheden.

Ons assortiment scootmobielen

Wij hebben diverse merken scootmobiel merken die u vast wel herkend: Drive scootmobiel, Skyline scootmobiel, Kymco scootmobiel, Pride scootmobiel, Handicare scootmobiel, Life & Mobility scootmobiel en Vermeiren scootmobiel. Als u op zoek bent naar scootmobielen die u makkelijk in kan klappen, dan zijn de scootmobielen van Skyline Mobility echt iets voor u. Houdt u van snelheid? Dan zijn de scootmobielen van Pride, Life & Mobility en Vermeiren echt geschikt voor u! Kortom, de scootmobielen vervullen uw wensen en behoeften.

Proefrit inplannen

Wij kunnen begrijpen dat u niet gelijk een scootmobiel online wilt bestellen. Wij raden u dan aan om een proefrit te komen maken in onze showroom in Roosendaal. Dit is uiteraard vrijblijvend. De proefrit kunt u online inplannen. Kunt u door omstandigheden niet naar de showroom komen? Dat is ook geen probleem, wij kunnen dan een thuisdemonstratie geven. Bekijk onze mooie scootmobielen en kom proefrijden! 

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders