0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Alle scootmobiel merken

Eenvoudig rijden op uw nieuwe scootmobiel? De Scootmobielwinkel biedt diverse soorten scootmobiel merken aan. U heeft de keuze uit zeven merken. Wilt u meer weten over onze scootmobielen? Lees dan snel verder of bezoek onze showroom! Wij helpen u snel verder met het vinden van het merk dat bij u past.

Welke scootmobiel merken zijn er?

Vindt u een keuze maken ook moeilijk? In ons assortiment vindt u zeven merken scootmobielen. Wat u ook zoekt, ons assortiment is erg breed. De merken verschillen van elkaar, onder andere in de snelheid en het uiterlijk. Bent u op zoek naar een snelle scootmobiel kijk dan vooral bij Life & Mobility en Vermeiren. Doet u het liever wat rustiger aan dan is Skyline Mobility perfect voor u. Bent u van plan meer dan dertig kilometer achter elkaar te rijden met uw scootmobiel dan zijn de merken Life & Mobility en Vermeiren erg geschikt voor u, omdat deze een langere actieradius hebben. Rijdt u wat minder kilometers op een dag, dan zijn de andere merken ook geschikt. Onderstaand vindt u al onze scootmobiel merken op een rijtje:

Eigenschappen merken scootmobiel

Er zijn genoeg scootmobiel merken, maar wat maakt het ene merk nou anders dan de andere? Bij Skyline Mobility en Vermeiren kunt u de scootmobiel eenvoudig opvouwen waar nodig is, deze scootmobielen zijn licht van gewicht en zijn dus eenvoudig mee te nemen. De rest van de merken hebben een standaard scootmobiel. De scootmobiel merken die wij aanbieden zijn:

  • – bekend in de scootmobiel wereld
  • – geconstrueerd ontworpen
  • – getest
  • – qua comfort uitstekend
  • – in verschillende snelheden te verkrijgen
  • – verkrijgbaar met verschillende actieradiussen

Neem een kijkje bij de verschillende scootmobiel merken

Wilt u een scootmobiel kopen of een scootmobiel huren? Neem geen overhaaste beslissing en kom gerust langs voor een proefrit bij ons, deze kunt u telefonisch of via de mail inplannen. Ons personeel heeft jarenlange ervaring en kan u dus verder helpen met de nodige vragen over scootmobielen. Hierdoor kunt u rustig uw keuze maken en veilig op pad gaan. We zien in uw graag bij onze showroom in Roosendaal!

Naast dat onze merken scootmobielen aanbieden, bieden deze merken ook andere producten aan. Neem bijvoorbeeld onze rollators!

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders