0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Scootmobiel kopen of huren in Breda

Het is een feest! We gaan onze scootmobielen nu ook verkopen en huren in Breda. Zo kan u gemakkelijk uw scootmobiel laten bezorgen omdat we geen transportkosten hebben! Naast het kopen van een scootmobiel hebben we ook een uitgebreide service in het huren en zelfs leasen van een scootmobiel in Breda. Het huren van een scootmobiel is super handig als u voor een kortere periode een scootmobiel nodig heeft, maar ook als u verschillende scootmobielen eerst wil uitproberen om te kijken of het past bij uw wensen en behoeftes. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het huren of kopen van scootmobielen in Breda? Neem gerust met ons contact op we helpen u graag verder met gespecialiseerd advies. 

Scootmobiel kopen Breda

Je kunt nu een scootmobiel kopen in Breda en deze ophalen in onze winkel in Roosendaal, maar brengen graag ook uw nieuwe scootmobiel naar Breda. Heeft u een oude scootmobiel die mee terug moet? Of een huur model dat terug moet? Ook deze nemen we graag voor u mee terug! Bij de Scootmobiel Winkel hebben we een groot assortiment in nieuwe scootmobielen en gebruikte scootmobielen die u kunt kopen. Bekijk ons gehele assortiment gemakkelijk op onze website en koop uw scootmobiel online bij de Scootmobiel Winkel. 

Scootmobiel leasen of huren Breda

Naast het kopen van een scootmobiel en deze te laten bezorgen in Breda is het ook mogelijk een om een scootmobiel te huren of te leasen. Onze scootmobielen die te huur zijn zijn wel tweedehands modellen, maar in perfecte staat. De huur is de eerste maand € 160. Vervolgens betaald u € 40 per week en kunt u dit dus ook elk moment opzeggen. Naast de maandelijkse kosten betaald u ook € 97,75 per jaar voor de verzekering. Een WA-verzekering is verplicht bij het huren van de scootmobiel en wordt eventueel makkelijk over gezet mocht u een scootmobiel kopen. Onze specialisten weten alles over de verzekering en helpen u daar graag in verder mocht u daar nog vragen over hebben. Wil u meer informatie? Bekijk onze informatie over huren en leasen op onze website. 

Meer informatie?

T. 0165 – 82 09 83
E. info@descootmobielwinkel.nl

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op:

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders