0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Wat kost een scootmobiel?

Als u ouder en ook slechter ter been wordt zal u langzaam gaan nadenken over uw mobiliteit in de nabije toekomst. Vaak biedt een rollator of scootmobiel een oplossing. Met een scootmobiel blijft u mobiel en kunt u nog steeds gaan en staan waar u wilt.

Maar logischerwijs zal bij u ook de vraag opkomen, wat kost een scootmobiel eigenlijk? Heb ik een scootmobiel verzekering nodig?Het antwoord is niet in een zin te vatten. Dat ligt er namelijk nogal aan wat u voor wensen heeft aan uw scootmobiel.

Een scootmobiel voor ieders budget

Er zijn al scootmobielen bij ons te koop voor €799,-. Dan heeft u een prima model, maar wel met minder mogelijkheden en een lagere actieradius en snelheid. Zoekt u iets meer luxe en een hogere snelheid, dan zijn er ook mooie scootmobielen in de prijscategorie van €2295,- tot €3595,-. Zoekt u echt topmodellen met extra vering, dan hebben wij fantastische modellen te koop die starten vanaf ongeveer €4995,- tot €9995,-. Deze scootmobielen bieden u optimaal comfort en rijgenot. Er is letterlijk voor ieder wat wils.

Nieuwe versus Tweedehands Scootmobielen

Daarnaast zit er ook veel verschillen tussen nieuwe scootmobielen en tweedehands scootmobielen. Onze nieuwe modellen zijn logischerwijs wat duurder. De tweedehands modellen kunnen wat gebruikssporen hebben maar zijn technisch nog prima in orde. De prijsverschillen liggen bijvoorbeeld zo tussen de €1695,- voor een gebruikte Vermeiren Carpo 4,- en €3295,- voor een nieuwe Vermeiren Carpo 4. Wij hebben meer dan 100 nieuwe en gebuikte scootmobielen staan. Prijzen beginnen vanaf €399,- en kunnen oplopen tot €5495,- (gebruikte modellen).

Actiemodellen

En wat te bedenken van onze speciale actiemodellen! Deze scootmobielen zijn van topkwaliteit en nu ook scherp geprijsd. Bijvoorbeeld nu drie mooie Vermeire scootmobielen in leuke kleuren. Sommige aanbiedingen bieden u meer dan €750,- korting. Benieuwd naar onze aanbiedingen? Bekijk onze aanbiedingen voor ons actuele aanbod.

Zo ziet u, voor elke beurs is er een mogelijkheid qua scootmobiel. Vindt u het lastig kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies, of kom langs in onze winkel.

medema-mini-crosser-x2

Bekijk onze scootmobielen

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders