0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Accu vervangen scootmobiel

Scootmobiel accu’s vervangen

Bij Scootmobiel Winkel bieden wij een uitgebreide service voor accu vervanging van scootmobielen. De levensduur van accu’s voor scootmobielen varieert gemiddeld tussen de 3 en 6 jaar, afhankelijk van het gebruik en vooral de manier waarop ze worden opgeladen. Onze deskundige monteurs hebben ruime ervaring in het vervangen van accu’s voor scootmobielen en staan voor u klaar om u te helpen.

Alle gangbare scootmobiel accu’s op voorraad

Wij staan klaar om uw oude scootmobiel accu te vervangen door een nieuwe accu van topkwaliteit. Onze monteurs hebben ruime ervaring in het plaatsen van scootmobiel accu’s. Met onze handige service aan huis, binnen een straal van 35 km om Roosendaal, kunt u zonder onderbrekingen blijven genieten van uw scootmobiel. Onze scootmobiel accu vervanging service is volledig op maat gemaakt en wij bieden verschillende opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bovendien hebben we een handige sticker laten maken die u gratis bij ons kunt ophalen, zelfs als u geen klant bij ons bent. Op deze sticker staan 4 tips waarmee u de levensduur van de scootmobiel accu’s kunt verlengen.

Wij vervangen uw scootmobiel accu aan huis, zonder extra kosten

Bij Scootmobiel Winkel begrijpen wij dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden we een handige service aan huis binnen een straal van 35 km om Roosendaal, zonder extra kosten. Onze deskundige monteurs komen bij u thuis om uw accu te vervangen. Wij zorgen ervoor dat de accu snel en professioneel wordt vervangen, zodat u veilig en comfortabel op pad kunt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze accu vervanging service.

Meer informatie?

T. 0165 – 82 09 83
E. info@descootmobielwinkel.nl

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Reparatie en Onderhoud - scootmobiel onderhoud | De Scootmobiel Winkel

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenOnderhoudsbeurtAnders

Benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen?

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders