0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Life & Mobility scootmobielen

Leven zoals jij dat wilt. Life & Mobility geeft het gevoel van vrijheid terug. U hoeft niet meer te twijfelen om naar buiten of op reis te gaan, Life & Mobility maakt het weer mogelijk. Het assortiment bestaat uit meer dan vijf scootmobielen, neem rustig een kijkje naar de scootmobielen van Life & Mobility die wij hebben.

Over Life & Mobility

Life and Mobility levert innoverende producten op het gebied van mobiliteit. Alle activiteiten die uitgevoerd worden zijn gericht om de consument te helpen. Dit doet Life & Mobility door te blijven innoveren, de gebruiksbehoeften worden als basis gezien voor de ontwikkelingen die plaatsvinden. In het assortiment van Life en Mobility bevinden zich vier soorten scootmobielen:

  • – Solo
  • – Mezzo
  • – Primo
  • – Vivo

Inclusief accessoires

Alle scootmobielen hebben een mand voorop, bij scootmobielwinkel hebben we verschillende soorten scootmobieltassen, die hierop aansluiten. Neem hier gerust een kijkje. Hieronder kunt u het assortiment zien van Life & Mobility.

Eigenschappen Life & Mobility scootmobielen

De Life Mobility scootmobielen hebben verschillende snelheden, de snelheden variëren tussen de acht en achttien kilometer per uur. Zoekt u liever een scootmobiel die wat langzamer gaat, kijk dan bij de Skyline scootmobielen De scootmobielen hebben ook verschillende actieradiussen. Legt u graag wat meer kilometers op één dag af? Wij hebben een breed assortiment en hebben voor verschillende scootmobielen hiervoor. Alle scootmobielen van Life and Mobility zijn geschikt voor kleine afstanden met een maximale afstand van tweeëntwintig kilometer per dag. Het uiterlijk van de scootmobielen varieert, met name de kleuren van de scootmobielen. Voor de rest zijn de scootmobielen qua comfort uitstekend en rijden soepel op de weg.

Proefrit inplannen Life & Mobility scootmobiel

Er is genoeg keuze in het assortiment van Life en Mobility, twijfelt u nog steeds? Boek gemakkelijk een proefrit bij onze showroom in Roosendaal. Of kom doordeweeks tussen negen en vijf langs, een afspraak maken is niet nodig. Wij verzorgen ook thuisdemonstraties en deze zijn geheel vrijblijvend en gratis. Wij hebben altijd meer dan 50 nieuwe en gebruikte scootmobielen op voorraad. De koffie staat klaar!

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders