0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Uw scootmobiel repareren en onderhouden? 

Veiligheid boven alles!

Actie: Onderhoudsbeurt nu voor € 159,-
Een scootmobiel heeft onderhoud nodig. Hoe vaak is afhankelijk van het gebruik en de stalling van de scootmobiel. Een scootmobiel die altijd buiten staat heeft vaker onderhoud nodig dan een scootmobiel die in een verwarmde garage staat. Wij hebben dan ook geen vast onderhoudscontract! Wij bellen u 1 keer per jaar en u geeft zelf aan of u de servicebeurt wilt laten uitvoeren. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een onderhoudsbeurt of reparatie.

Alle merken en modellen scootmobielen zijn bij ons welkom, ook scootmobielen die ergens anders gekocht zijn.

Scootmobiel onderhoud is belangrijk, zowel voor uw veiligheid als voor de levensduur van uw scootmobiel. Wij controleren meer dan 15 punten (waaronder: motor en koolborstels, chassis, bekabeling, magneetrem, banden, assen en lagers e.d), reinigen de motor en connectors en zorgen ervoor dat uw scootmobiel weer aanvoelt en rijdt als nieuw. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel!

Wij halen uw scootmobiel ’s ochtends op en brengen hem in de middag weer terug (mits wij geen storingen tegenkomen). Wij overleggen altijd voordat wij onderdelen gaan vervangen of andere extra kosten moeten maken. Zo weet u goed waar u aan toe bent.

Scootmobielen Reparatie
Reparatie en Onderhoud - scootmobiel onderhoud | De Scootmobiel Winkel

Reparatie scootmobiel:

Heeft u een storing aan uw scootmobiel? Neem contact met ons op voor de scootmobiel reparatie. Wij repareren uw scootmobiel enkel met originele onderdelen en hebben een volledig uitgeruste werkplaats in Roosendaal (West-Brabant).

Accu’s:

Wij hebben een testopstelling in onze ruime werkplaats staan voor het testen van uw scootmobiel accu’s. Dit is echter een tijdrovend proces en duurt minimaal 1 a 2 dagen per scootmobiel accu (uw scootmobiel heeft namelijk 2 accu’s). Meestal is dit echter niet nodig en merkt u zelf snel genoeg of de accu’s versleten zijn. De afstand die u met uw scootmobiel kunt rijden neemt dan opeens behoorlijk af. Gemiddeld gaan accu’s 3 tot 5 jaar mee mits goed gebruikt en geladen. Als een scootmobiel meerdere maanden niet gebruikt wordt en niet is opgeladen zijn de accu’s meestal defect. Wij hebben altijd alle accu’s op voorraad.

Schadeherstel: 

Schade aan uw scootmobiel? Wat vervelend. Bel ons of stuur een e-mail met wat foto’s voor een offerte op maat. Wij repareren enkel met originele onderdelen.

Tijdens reparatie of schadeherstel is het mogelijk om bij ons een scootmobiel te huren.

Benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen?

Meer informatie?

T. 0165 – 82 09 83
E. info@descootmobielwinkel.nl

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op voor uw reparatie- of onderhoudswensen:

Reparatie en Onderhoud - scootmobiel onderhoud | De Scootmobiel Winkel

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenOnderhoudsbeurtAnders

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders