0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Scootmobiel kopen of huren in Gilze 

De Scootmobiel winkel van Nederland gaat nu ook scootmobielen verkopen en huren in Gilze! Hoe ziet dat er precies uit? We maken het nu voor u nog gemakkelijker! We brengen uw scootmobiel (gehuurd, geleased of gekocht) zonder transportkosten naar uw woning in Gilze. Hierdoor hoeft u geen transport te regelen voor het vervoer van uw scootmobiel en heeft u gemakkelijk en snel uw scootmobiel bij u thuis. Heeft u vragen over de mogelijkheden van het kopen, huren of leasen van een scootmobiel in Gilze? Neem gerust contact met ons op of bezoek ons in Roosendaal. We geven u graag gespecialiseerd advies over de verschillende scootmobielen. 

Scootmobiel kopen in Gilze

Kies uw scootmobiel gemakkelijk uit bij de Scootmobiel Winkel en laat deze vervolgens zonder kosten bij u bezorgen in Gilze. Bij de Scootmobiel Winkel hebben we een groot aanbod in gebruikte scootmobielen en nieuwe scootmobielen die u kunt kopen. We hebben scootmobielen in verschillende prijs klassen en vele verschillende merken. U kunt de verschillende scootmobielen uitgebreid bekijken en proberen in onze winkel in Roosendaal. Op onze website hebben we ook uitgebreide informatie bij alle scootmobielen en foto’s zodat ook online u alles meekrijgt van de scootmobiel. Koop uw scootmobiel bij de Scootmobiel Winkel.

Scootmobiel huren of leasen in Gilze 

Naast het kopen van een scootmobiel is het ook mogelijk om een scootmobiel te huren of te leasen. Onze huur scootmobielen zijn tweedehands modellen in top kwaliteit die we natuurlijk ook zonder transportkosten bij u in Gilze brengen. De huur is de eerste maand € 160. Vervolgens betaald u € 40 per week en kunt u dit dus ook elk moment opzeggen. Naast de maandelijkse kosten betaald u ook € 97,75 per jaar voor de verzekering. U bent verplicht een WA-verzekering te nemen. Mocht u overgaan op een andere scootmobiel zetten we deze gemakkelijk voor u over. Het huren van een scootmobiel is ideaal als u voor een korte tijd een scootmobiel nodig heeft of wanneer u meerdere scootmobielen wil proberen. Wil u meer informatie over het huren en leader van een scootmobiel? We hebben een pagina met meer informatie en daarnaast kunt u altijd gerust contact met ons opnemen. 

Meer informatie?

T. 0165 – 82 09 83
E. info@descootmobielwinkel.nl

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op:

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders