0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Lichtgewicht rollator kopen

Bent u op zoek naar een lichtgewicht rollator of een opvouwbare rollator? Bij de scootmobiel winkel vindt u een breed assortiment van wel 12 diverse rollators. Elke rollator biedt andere functies die u helpen en ondersteunen. Bekijk snel ons aanbod en kies de juiste rollator die bij u past.

Met een lichtgewicht rollator kunt u weer comfortabel op pad

Met een rollator lichtgewicht kunt u weer heerlijk genieten van de buitenlucht, boodschappen doen, wandelen en nog veel meer. Elke rollator die wij aanbieden is gemaakt en ontworpen voor ultieme veiligheid, comfort en gemak. Doordat een rollator opvouwbaar is, kunt u hem gemakkelijk en snel tevoorschijn halen en weer opbergen. Hierdoor neemt de opvouwbare rollator in huis geen onnodige ruimte in beslag. Een rollator lichtgewicht zorgt ervoor dat de rollator gemakkelijk voort te duwen is en soepel bestuurd kan worden.

Lichtgewicht rollator assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten rollators van verschillende topmerken. De lichtgewicht rollator is verkrijgbaar in verschillende types. Waar de meeste Rollators voor buitengebruik worden ontworpen, bieden we ook een rollator aan die gemakkelijk binnenshuis te gebruiken is. Deze lichtgewicht rollator is zeer wendbaar, waardoor hij in huis erg handig is. Daarnaast hebben we ook een aantal rollators met een dubbele functie. Deze zijn namelijk ontworpen met een zitvlak. Hierdoor heeft u een rollator en een rolstoel in 1. Elke rollator is voorzien van voldoende opbergruimtes voor allerlei spullen. Dus als u boodschappen gaat doen hoeft u zich geen zorgen te maken over waar u de boodschappen kwijt kunt.

Een rollator bestel je gemakkelijk online bij de Scootmobiel winkel

Heeft u een mooie rollator op het oog en wilt u hem zo snel mogelijk in huis hebben? Bij de scootmobiel winkel kunt u gemakkelijk en snel een rollator online via de webshop bestellen. Wij begrijpen het echter ook goed als u de rollator eerst even wilt aanvoelen voordat u hem koopt. Daarvoor kunt u gerust een keertje langskomen in onze showroom in Roosendaal. Naast een lichtgewicht rollator vind u hier bijvoorbeeld ook diverse nieuwe scootmobielen, tweedehands scootmobielen of scootmobiel accessoires. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze!

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders