0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Scootmobiel Huren

Naast dat u bij de Scootmobiel Winkel vele soorten nieuwe scootmobielen en gebruikte scootmobielen kunt kopen, kunt u ook een scootmobiel huren. Misschien zoekt u een scootmobiel voor een kortere periode en is een scootmobiel huren gewenst. Bijvoorbeeld als u nieuw bent met scootmobielen en wilt uitproberen of het past in uw dagelijks leven of als u pas een operatie hebt ondergaan. Uw ideale scootmobiel huren kan bij de Scootmobiel Winkel! 

Scootmobiel huren: Prijzen, voorwaarden en verzekering

De verschillende scootmobielen zijn vanaf een maand te huur. Na de eerste maand is de scootmobiel per week opzegbaar. Bij ons kunt u zowel demontabele opvouwbare scootmobiel huren als vaste scootmobielen huren, ieder met zijn eigen prijs. De verschillende Grote scootmobielen huurt u bij ons al voor €160,- per maand en kleine scootmobielen huurt u voor €120,- per maand. Eenmalig betaald u €89,95 voor de WA-verzekering per jaar. Kom langs in onze showroom en bespreek welke optie voor u het beste is. Onze experts kunnen u advies op maat geven bij het huren van een scootmobiel.

Vaste scootmobiel huren

Wij leveren het bij u thuis

Wij brengen de gehuurde scootmobiel bij u op locatie en halen deze naderhand weer op. U krijgt uitleg hoe de scootmobiel werkt zodat u met een veilig gevoel de weg op kunt. Voor het brengen en halen van de scootmobielen rekenen wij reiskosten van € 0,75 per kilometer. De overige servicekosten zijn voor ons zelf. Wij laten u niet extra betalen, omdat wij het belangrijk vinden dat u veilig op pad kunt. Neem voor meer informatie over scootmobiel huren contact met ons op.

Een scootmobiel huren zonder borg

Voor het huren van de scootmobielen is geen borg vereist. Eventuele schade aan, of diefstal van de scootmobiel zijn voor eigen rekening. Een WA-verzekering is ook voor een scootmobiel verplicht. Let hier dus ook op wanneer u gaat kijken naar een scootmobiel huren. Ons personeel weet alles over de verzekeringen af en helpt u ook graag verder. Dus kom met vragen over scootmobiel huren vooral langs bij ons in de winkel of bel ons.

Modellen

Onderstaand enkele voorbeelden van scootmobiel modellen die u bij ons kunt huren. Wij bieden u modellen aan van de bekende kwalitatieve merken. We kiezen voor deze merken omdat we hier echt achter staan. Ze hebben een grote naam in de scootmobiel wereld en gaan lekker lang mee. Natuurlijk zijn ze ook veilig voor gebruik. Scootmobielen huren kunt u van de volgende merken zoals: Skyline Mobility scootmobiel, Life en Mobility scootmobiel en Pride scootmobiel.

Scootmobiel huren opvouwbare variant

Meer weten over scootmobielen huren?

Wilt u een scootmobiel huren? Maar wilt u eerst meer weten over het huren van scootmobielen of welk model scootmobiel het beste bij u past? Neem dan contact met ons op of bezoek onze locatie in Roosendaal. In onze showroom vindt u genoeg scootmobiel modellen die bij u passen. Daarnaast vertellen wij graag alles over de verschillende scootmobielen en beantwoorden we al uw vragen. Ons personeel heeft jarenlange ervaring en kan dus de perfecte scootmobiel vinden die bij u past. We zien u graag snel in onze scootmobiel showroom.

Naast het huren van scootmobielen kunt u ook terecht voor rollators of reparatie. Benieuwd? Neem zeker een kijkje op onze website.

Meer informatie over scootmobiel huren? Neem dan snel met ons contact op. Ons personeel helpt u graag verder!

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders