0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Pride Scootmobielen DeScootmobielWinkel

Pride Mobility is de marktleider op het gebied van scootmobielen. De scootmobielen van dit merk zijn uitmuntend ontworpen, geconstrueerd en getest. Daarnaast bevatten Pride scootmobielen innovatieve, intelligente eigenschappen die onze klanten helpen hun mobiliteitsdoelen te behalen. De Scootmobiel Winkel heeft alle modellen van Pride Mobility op voorraad. Bekijk hieronder een greep uit ons Pride Mobility assortiment of kom langs in onze showroom in Roosendaal.

Pride Mobility

Pride Mobility maakt de actieve levensstijl weer mogelijk, dit is omdat de scootmobielen zowel binnen als buiten een zeer goede prestatie leveren. Dit is een geweldige mogelijkheid om dergelijke activiteiten weer op te pakken. Ons assortiment staat hieronder weergegeven, neem rustig een kijkje in ons assortiment!

Over Pride Mobility

Pride Mobility is wereldleider in het ontwerpen van mobiliteitsproducten. De producten zijn toegewijd om een zo’n actief mogelijk leven te leiden. Van erg compact tot scootmobielen op ruiger terrein, Pride Mobility Nederland biedt het u allemaal aan. Gaat u met de scootmobiel naar buiten of blijft u liever binnen, dit is geen probleem voor de scootmobiel van Pride Mobility.

Eigenschappen Pride scootmobiel

De snelheden van Pride Mobility scootmobielen zitten tussen de zes en vijftien kilometer per uur. Zoekt u een snellere scootmobiel, dan moet u kijken bij Life & Mobility en Vermeiren. De actieradiussen van een Pride scootmobiel variëren tussen de vijftien en vijfendertig kilometer. Als u verder wilt rijden met uw scootmobiel, dan biedt Vermeiren de oplossing. Verschillende modellen van Pride Mobility zijn inklapbaar en dus ideaal om mee te nemen op vakantie of een dagje weg, zo kunt u lekker op pad gaan. Pride scootmobielen opvouwbaar kunnen eenvoudig mee in de auto, taxi of vliegtuig. Ook hebben de scootmobielen mogelijkheden om een scootmobiel tas te plaatsen. Doordat de Pride scootmobielen vier wielen hebben is de stabiliteit erg goed en door de compacte uitvoering zijn de scootmobielen erg wendbaar. De accu’s zijn gemakkelijk op te laden met behulp van laders, de laders zijn ook gemakkelijk te verwijderen.

Kom vrijblijvend bij ons proefrijden op een Pride Mobility scootmobiel

Kom vrijblijvend een proefrit maken op een Pride scootmobiel bij onze showroom in Roosendaal, online heeft u de mogelijkheid om deze in te plannen. Doordeweeks kunt u tussen negen en vijf langskomen zonder een afspraak te maken. Wij verzorgen ook thuisdemonstraties van Pride Mobility scootmobielen zoals u gewend bent. Deze zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders