0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Scootmobiel tas

Bent u op zoek naar een scootmobieltas? Dan bent u bij de scootmobiel winkel aan het juiste adres! Bij ons vindt u een tas voor scootmobiel in diverse soorten en maten. Elke scootmobiel tas biedt unieke opbergmogelijkheden. Dankzij een scootmobiel tas kunt u alle nodige spulletjes meenemen. Met deze scootmobiel tassen kunt u altijd zorgeloos op pad gaan.

Waarom een scootmobiel tas?

U kent het vast wel: een vol mandje en dan komen daar ook nog eens de boodschappen bij. Op een scootmobiel is er helaas maar beperkte ruimte beschikbaar. Daarom vindt u bij ons een tas voor scootmobiel. Zo kunt u extra veel bagage meenemen. Op zoek naar een scootmobiel tas groot? De grootte van de tas is afhankelijk van uw persoonlijke wens. Een scootmobiel tas is er in verschillende soorten en types. Zo bieden wij onder andere een scootmobiel tas aan voor over de rugleuning, een scootmobiel tas voor aan de armleuning en zelfs een speciale scootmobieltas voor in het mandje. Genoeg keuze dus!

Scootmobiel tas: Gemakkelijk en snel te monteren

Elke scootmobiel tas is zo ontworpen dat het monteren en demonteren snel en gemakkelijk gaat. Veel van de scootmobiel tassen zijn gemakkelijk met een band aan de stoel van de scootmobiel vast te zetten. Zo kan de scootmobiel tas er met geen mogelijkheid vanaf vallen. Gaat u vaak in de avond op pad en wilt u ook dan goed zichtbaar zijn? Sommige van de scootmobiel tassen zijn uitgerust met fluorescerend en reflecterend materiaal, zodat de overige weggebruikers u nooit over het hoofd zien. Naast de scootmobiel tas bieden wij ook nog een heleboel andere handige scootmobiel accessoires aan die u kunnen helpen in verschillende situaties. Ook vindt u bij ons diverse rollators en scootmobielen, zowel nieuw als gebruikt. Dus neem gerust even een kijkje!

Koop online of bezoek onze showroom!

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u de desbetreffende scootmobiel tas aanschaffen? Dat kan gemakkelijk en snel online bij de Scootmobiel winkel. Wilt u het product toch eerst even met eigen ogen bekijken? Ook dat kan! Kom gerust eens een keertje langs in onze showroom in Roosendaal. Hier kunnen onze medewerkers u ook voorzien van persoonlijk advies.

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders