0165-820983
Kade 40 Roosendaal

De Scootmobiel Winkel
Onafhankelijk en betrokken

De Scootmobiel Winkel is in 2012 opgericht, omdat wij ons zorgen maken omtrent de huidige bezuinigingen in de zorg, bij de overheid en de gemeente. Steeds minder mensen hebben, via het WMO (wet maatschappelijke ondersteuning), recht op een scootmobiel.

Een scootmobiel kopen zal steeds meer uw eigen keuze worden. Natuurlijk heeft dit tot gevolg dat u zelf uw keuze kunt maken voor een merk, model en accessoires waar u vroeger een scootmobiel kreeg toegewezen. Rood geen mooie kleur? Dan kiest u toch een zilvere!

Mogelijk heeft u wel recht op het PGB (Persoons Gebonden Budget). Wij helpen u graag met het invullen van de benodigde formulieren voor de aanvraag. Vaak heeft u ook een offerte nodig voor de aanvraag van het PGB. Deze stellen wij gratis en vrijblijvend voor u op.

Wij werken intensief samen met fabrikanten en leveranciers van verschillende merken scootmobielen. Dit heeft voor u als voordeel dat wij snel kunnen leveren, u de volledige fabrieksgarantie heeft en uw specifieke wensen of aanpassingen direct in de fabriek gerealiseerd kunnen worden.

De Scootmobielwinkel | Bel nu voor een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie

De Scootmobiel Winkel werkt geheel onafhankelijk en geeft u advies op maat! Wij staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service.

De medewerkers van De Scootmobiel Winkel komen gratis en vrijblijvend naar u toe om verschillende modellen te demonstreren. U kunt op uw gemak en in uw eigen omgeving proefrijden op verschillende modellen naar keuze.

Onze klanten ervaren het als zeer prettig dat ze de scootmobiels in hun eigen omgeving uit kunnen proberen. Heeft u veel onverharde paden of juist veel kinderkopjes in uw buurt? Dit heeft allemaal invloed op uw keuze voor de juiste scootmobiel.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze grote showroom in Roosendaal. Wij hebben achter ons pand een grote parkeerplaats waar u veilig op verschillende modellen proef kunt rijden. Heeft u nog nooit eerder op een scootmobiel gereden? Geen probleem. Onze ervaren medewerkers leggen alles rustig en duidelijk uit en zullen u goed begeleiden.

Overige producten

Naast scootmobielen leveren wij ook accu’s en laders voor scootmobielen en zijn wij dealer van o.a. Handicare (Gemino), Drive, Caremart en Trust rollators. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

U kunt ons bereiken op 0165-820983 of info@descootmobielwinkel.nl

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders