0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Wij begrijpen dat wanneer u een scootmobiel zoekt u niet altijd een geheel nieuw model wenst. Scootmobiel occasions, ook wel tweedehands scootmobielen, zijn vaak in prima staat en schelen natuurlijk in aanschafprijs ten opzichte van nieuwe scootmobielen. Bij de Scootmobielwinkel in Roosendaal (Noord-Brabant) staan vele soorten scootmobiel occasions in de showroom, klaar voor u om gratis te testen!

Voordeel van een specialist

Het is bij de aanschaf van een scootmobiel occasion ook belangrijk om te letten op de kwaliteit. Ook al is het tweedehands model, deze moet wel deugdelijk in elkaar zitten. Er zullen waarschijnlijk diverse budgetaanbieders en particulieren zijn die bijvoorbeeld via marktplaats een scootmobiel willen verkopen. U mist bij deze aanbieders natuurlijk de deskundige controle van de scootmobiel zelf en weet nooit 100% zeker wat u koopt. Wij controleren elke scootmobiel die wij binnenkrijgen en zorgen dat deze technisch helemaal in orde is. Zo gaat u veilig en zelfverzekerd op pad.

Onderhoud en Reparatie

Ook bij scootmobiel occasions is onderhoud en reparatie belangrijk. Mocht er na een aankoop van uw tweedehands scootmobiel iets schelen dan kunt u gewoon langskomen. Wij zoeken naar de oorzaak en zorgen dat uw nieuwe tweedehands scootmobiel gewoon weer rijdt. U krijgt bij ons altijd vervangend vervoer tijdens de reparatie. Periodiek onderhoud zorgt dat uw scootmobiel langer meegaat en u eventuele gebreken voor bent. Daarnaast moet u natuurlijk altijd kijken voor een scootmobiel verzekering.

Een mooi extratje, wij geven ook garantie op gebruikte scootmobielen!

Bekende merken

Bij de Scootmobielwinkel hebben wij een breed assortiment. Ook van de occasions hebben wij een ruim aanbod mobielen van de bekende merken. Bijvoorbeeld van: Life Mobility, Vermeiren, Handicare, Drive, van Os, Pride en Quingo. Dus of u nu op zoek bent naar een geheel nieuwe scootmobiel of tweedehands model, u vindt het bij ons in Roosendaal. Het beste kunt u natuurlijk oordelen door deze mobielen te testen. Kom langs in onze showroom en wij tonen u de verschillende merken en modellen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders