0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Scootmobiel kopen of huren in Rijen 

Vanaf nu is het ook mogelijk om je scootmobiel zonder transportkosten te laten bezorgen in Rijen, of u nu een scootmobiel koopt of huurt wij zorgen dat deze bij u op het adres komt in Rijen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de scootmobiel op te halen in onze winkel in Roosendaal. Bij de Scootmobiel winkel hebben we een groot assortiment in huur scootmobielen en koop scootmobielen, onze medewerkers zijn niet voor niets echte specialisten op het gebied van scootmobielen en kunnen u overal advies in geven. Wil u een scootmobiel kopen of huren en komt u uit Rijen? Dan bent u op het perfecte adres bij de Scootmobiel Winkel. 

Scootmobiel kopen in Rijen 

We hebben bij de Scootmobiel Winkel een heel groot assortiment in scootmobielen. U kunt zowel nieuwe als gebruikte scootmobielen bij ons kopen. We hebben ontzettend veel verschillende merken die allemaal garant staan voor kwaliteit en een lange levensduur. We adviseren u graag over de mogelijkheden van de verschillende scootmobielen. Mocht u een oude scootmobiel hebben in Rijen die u wilt ontvangen voor een nieuwe halen we deze natuurlijk ook graag voor u op zonder transportkosten. Bekijk ons gehele assortiment scootmobiels gemakkelijk op onze website. 

Scootmobiel leasen of huren in Rijen 

Huur of lease uw scooter nu bij de Scootmobiel Winkel! We bieden uitstekende voorwaarden die u gemakkelijk nog kan nalezen op onze website. Onze huurmodellen zijn tweedehands scootmobielen die nog in uitstekende staat zijn. e huur is de eerste maand € 160. Vervolgens betaald u € 40 per week en kunt u dit dus ook elk moment opzeggen. Naast de maandelijkse kosten betaald u ook € 97,75 per jaar voor de verzekering. Met onze huur service kan u ook gemakkelijk verschillende scootmobielen uitproberen om zo erachter komen wat u fijn vindt in een scootmobiel. De verzekering op de scooter zetten we daarnaast voor u ook gemakkelijk over. Heeft u vragen over de mogelijkheden van het leasen of huren van scootmobielen? Neem gerust met ons contact op. We helpen u graag verder! 

Meer informatie?

T. 0165 – 82 09 83
E. info@descootmobielwinkel.nl

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op:

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders