0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Scootmobiel kopen of huren in Dongen

Vanaf nu is het ook mogelijk om je scootmobiel thuis te laten bezorgen zonder transportkosten in Dongen! We breiden onze goede service verder uit door het hele land en maken het nog makkelijker om uw scootmobiel online te bestellen via de Scootmobiel Winkel. Naast het kopen van een scootmobiel bieden we ook de mogelijkheid om nu een scootmobiel te huren of te leasen in Dongen. We brengen de huur scooter naar uw adres in Dongen en halen hem ook eventueel weer voor u op mocht u dat willen. Heeft u vragen over de uitgebreide service in Dongen? Neem gerust met ons contact op! We helpen u graag verder in het maken van de beste keuze! 

Scootmobiel kopen in Dongen 

Omdat we geen transportkosten rekenen is het nu nog makkelijk om uw scootmobiel te laten bezorgen in Dongen. We hebben een ruim assortiment aan nieuwe scootmobielen en gebruikte scootmobielen die u kunt kopen. Zo hebben we ook veel grote merken die garant staan voor uitzonderlijke kwaliteit. U kan gemakkelijk ons hele assortiment op onze website bekijken. Wil u graag de scootmobielen in het echt zien? U kan de scootmobielen komen bezichtigen én uitproberen in onze winkel in Roosendaal. 

Scootmobiel huren in Dongen 

Naast het kopen van scootmobielen verhuren we ook veel verschillende modellen. Onze huur modellen zijn tweedehands modellen die in perfecte staat zijn. De huur is de eerste maand € 160. Vervolgens betaald u € 40 per week en kunt u dit dus ook elk moment opzeggen. Naast de maandelijkse kosten betaald u ook € 97,75 per jaar voor de verzekering. Uitstekend om verschillende scootmobielen uit te proberen voordat u zich bindt aan een scootmobiel. Fantastisch aan deze service is dat we de scootmobielen komen brengen en weer ophalen voor u in Dongen. Daarbij geven we u ook gespecialiseerd advies in de WA-verzekering en zetten we deze makkelijk voor u over mocht u over gaan op een andere scootmobiel. Heeft u nog vragen over het huren of leasen van scootmobielen? We helpen u graag verder via de telefoon of in onze winkel in Roosendaal. 

Meer informatie?

T. 0165 – 82 09 83
E. info@descootmobielwinkel.nl

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op:

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders