0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Skyline Mobility Scootmobielen De Scootmobiel Winkel

Skyline Mobility is een bedrijf gedreven door passie en jarenlange ervaring in de mobility-branche. Skyline staat bekend om zijn snel opvouwbare en lichtgewicht scootmobielen. De Scootmobiel Winkel heeft verschillende modellen van Skyline Mobility op voorraad. Bekijk hieronder een greep uit ons Skyline Mobility assortiment of kom langs in onze showroom in Roosendaal.

Skyline Mobility

Neem uw scootmobiel overal mee naar toe! Skyline Mobility biedt deze mogelijkheid, doordat de scootmobiel inklapbaar en licht van gewicht is. U kunt weer maximaal gaan genieten van het leven. Ons assortiment bestaat uit meer dan 5 scootmobiel. Neem een kijkje in ons assortiment.

Over Skyline Mobility

Skyline Mobility is een bedrijf gedreven door passie en jarenlange ervaring in de mobility-branche. Mobiliteit vinden zij erg belangrijk. Heeft u behoefte aan een vakantie en bent u niet meer goed ter been, dan biedt Skyline Mobility een goede oplossing. De scootmobielen van Skyline Mobility zijn eenvoudig mee te nemen op reis, de scootmobielen passen eenvoudig in auto’s en openbaar vervoer. Bij de Skyline Mobility scootmobielen zijn gemakkelijk scootmobiel tassen te monteren. Hier kunt u veel persoonlijke spullen in opbergen en zo hoeft u nooit meer iets te vergeten. Het assortiment qua scootmobiel tassen is erg groot. Zo gaat u weer zonder zorgen op reis of op vakantie.

Eigenschappen Skyline Mobility scootmobielen

De Skyline Mobility scootmobielen hebben een actieradius van vijftien tot twintig kilometer. Wilt u op een dag meer kilometers maken, neem dan een kijkje bij Life & Mobility. De snelheid varieert tussen de vijf en acht kilometer per uur. Wilt u een scootmobiel die een hogere snelheid heeft, neem dan een kijkje bij Vermeiren. De scootmobielen zijn geruisloos en het comfort is erg goed. Bovendien zijn de Skyline mobility scootmobielen erg luxe, dit heeft onder andere te maken met de extra gewatteerde rugleuningen. De scootmobielen zijn erg gebruiksvriendelijk. De Skyline Mobility scootmobielen zijn inklapbaar, dit kan eenvoudig met één handeling. De accu’s zijn makkelijk bereikbaar en met één arm uitneembaar. Het gewicht van de scootmobielen bedraagt onder de vijfentwintig kilo, dit is erg licht van gewicht. Zo gaat u weer onbezorgd op pad.

Neem een kijkje in onze showroom

Bekijk het assortiment van Skyline Mobility en maak u keuze, twijfelt u nog? U kunt eenvoudig een proefrit inboeken, dit kan telefonisch 0165 82 09 83 of via de e-mail info@descootmobielwinkel.nl. Of kom een kijkje nemen in onze mooie showroom in Roosendaal en kies de scootmobiel uit die bij u past!

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders