0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Drive scootmobielen descootmobielwinkel

Drive Medical is een van de toonaangevende producenten van innovatieve scootmobielen. De Scootmobiel Winkel heeft verschillende modellen van Drive Medical op voorraad. Bekijk hieronder een greep uit ons Drive Medical assortiment of kom langs in onze showroom in Roosendaal en maak een proefrit.

Drive scootmobiel kopen

Bent u op zoek naar Drive Scootmobielen? Dan bent u bij Descootmobielwinkel aan het juiste adres. Drive maakt het weer mogelijk om op pad te gaan! Wij hebben diverse soorten Drive scootmobielen in ons assortiment. Bent u benieuwd welke dit zijn? Neem een kijkje in ons brede assortiment!

Over Drive scootmobielen

De Drive scootmobielen zijn stil, sportief en geven enorm veel comfort. Dit zijn drie punten die enorm belangrijk zijn voor scootmobielen. U wilt natuurlijk zo geruisloos mogelijk over straat gaan, maar u wilt er ook sportief uit zien. Drive scootmobielen maakt dit mogelijk. Buiten deze twee eigenschappen om is de comfort van de scootmobielen ook nog erg goed. De scootmobielen van Drive zijn ook erg gebruiksvriendelijk, dit maakt de scootmobiel ook erg gemakkelijk te besturen. Een genot om in bezit te hebben dus!

Eigenschappen Drive scootmobielen

De scootmobielen van Drive hebben verschillende snelheden deze variëren tussen de zeven en achttien kilometer per uur. De meeste modellen gaan harder dan tien kilometer per uur, heeft u liever een wat minder snelle scootmobiel, kijk dan bij Skyline Mobility. De actieradiussen variëren tussen de 20 en 60 kilometer op één dag, dit is ideaal als u een lekker stukje wilt gaan rijden. Niet alleen kan dit met de scootmobielen van Drive, maar dit is ook mogelijk met de scootmobielen van Vermeiren of Life & Mobility.

Kom een kijkje nemen in onze Showroom!

Zoals u kunt zien is er genoeg keuze in het assortiment van de Drive scootmobielen. Maak uw keuze en bestel uw Drive scootmobiel! Twijfelt u nog? Dan kunt altijd langskomen voor een proefrit met een Drive scootmobiel, deze kunt online of telefonisch inplannen. Komt u doordeweeks tussen 09:00 en 17:00 langs, dan hoeft u geen afspraak in te plannen.

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders