0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Filter Your Items

Gebruikte scootmobielen

Onze gebruikte scootmobielen zijn volledig gecontroleerd en nu beschikbaar gesteld voor een nieuwe eigenaar.

Bekijk onderstaand aanbod tweedehands scootmobielen en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: 0165 – 82 09 83 of info@descootmobielwinkel.nl

Tweedehands scootmobiel kopen

Wilt u een tweedehands scootmobiel kopen? Dan bent u op het juiste adres. Wij hebben hier 35+ Tweedehands Scootmobielen ter beschikking. Zo heeft u een ruime keuze en zit er voor iedereen wel een gepaste tweedehands scootmobiel tussen. Kijk snel verder in ons assortiment tweedehands scootmobielen en leer meer over de gebruikte scootmobielen!

Alles wat u nodig hebt voor uw tweedehands scootmobiel

Bij De Scootmobiel Winkel hebben we een groot assortiment aan tweedehands scootmobielen. Wij hebben verschillende merken tweedehands scootmobielen, de meest voorkomende merken zijn: Pride scootmobielen, Life & Mobility scootmobielen en Vermeiren scootmobielen. Wij hebben een tweedehands scootmobiel voor elk budget, elke snelheid en elke actieradius. Wij hebben alles waar u naar op zoek bent. De gebruikte scootmobielen in ons tweedehands scootmobiel assortiment zijn allen in goede staat. De tweedehands scootmobielen zijn bij ontvangst allemaal grondig gereinigd en gecontroleerd op veiligheid. Wij verkopen alleen kwaliteit, zoals u altijd van ons gewend bent!

Verschillende tweedehands scootmobielen

De tweedehands scootmobielen verschillen uiteraard allemaal van elkaar. Wij hebben vaste tweedehands scootmobielen maar ook tweedehands opvouwbare scootmobielen. De gebruikte scootmobielen variëren ook qua wielen, snelheid en actieradius. Zo kunt u zelf kiezen of u een tweedehands scootmobiel wil die een lange afstand kan rijden met een lage snelheid of kiezen voor een gebruikte scootmobiel met een hogere snelheid voor kortere afstanden.  

Staat van de tweedehands scootmobiel

Heeft u twijfels over de conditie van een tweedehands scootmobiel? Dat is volkomen begrijpelijk. Daarom hebben we voor u veel foto’s gemaakt van alle gebruikte scootmobielen, zodat u zeker weet dat de gebruikte scootmobiel zich nog steeds in goede staat verkeert. Daarnaast kunt u altijd bij ons langs in de winkel in Roosendaal om zelf eens een kijkje te nemen naar onze tweedehands scootmobielen. Alle proefrit zijn uiteraard vrijblijvend. Ons personeel ontvangt u met open armen en helpt u graag verder met uw zoektocht naar een tweedehands scootmobiel!

Service van De Scootmobiel Winkel

Alle tweedehands scootmobielen die bij ons binnenkomen worden professioneel getest en grondig schoongemaakt. Bij ons weet u zeker dat u een goede gebruikte scootmobiel aanschaft! Heeft u een tweedehands scootmobiel bij ons aangeschaft en mankeert er toch iets aan? Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Daarom geven wij bij de meeste gebruikte scootmobielen 3 tot 6 maanden garantie. Zo koopt u met vertrouwen een gebruikte scootmobiel.

Liever een gloednieuwe scootmobiel?

Bent u toch op zoek naar iets anders dan een gebruikte scootmobiel? Dan bent u nog steeds bij ons op het juiste adres. Naast gebruikte scootmobielen hebben wij uiteraard ook nieuwe scootmobielen. Bij De Scootmobiel Winkel vindt u alle scootmobielen waar u naar op zoek bent. Ook voor deze nieuwe scootmobielen kunt u het beste bij ons in de winkel langskomen. Hierdoor kunt u een echt gevoel bij de scootmobielen krijgen. We zien u graag terug in onze winkel!

De Scootmobiel Winkel

Schaft u liever uw scootmobiel aan in de winkel? Dat is geen probleem bij De Scootmobiel Winkel. Bij ons kunt u uw scootmobiel online én in onze winkel aanschaffen. Ook kunt u naar onze showroom om advies te vragen over bijvoorbeeld een scootmobiel verzekering en om een proefrit te maken in een scootmobiel. U kunt gratis parkeren aan de achterkant van ons pand. Verder verzorgen wij thuisdemonstraties zoals u van ons gewend bent. Dit alles natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend.

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders