0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Filter Your Items

Gebruikte scootmobielen

Onze gebruikte scootmobielen zijn volledig gecontroleerd en nu beschikbaar gesteld voor een nieuwe eigenaar.

Bekijk onderstaand aanbod en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: 0165 – 82 09 83 of info@descootmobielwinkel.nl

Gebruikte scootmobielen

Wilt u een Gebruikte Scootmobiel kopen? Dan bent u op het juiste adres. Wij hebben hier 35+ Tweedehands Scootmobielen ter beschikking. Zo heeft u een ruime keuze en zit er voor iedereen wel een gepaste scootmobiel tussen. Kijk snel verder in ons assortiment en leer meer over de gebruikte scootmobielen!

Alles wat u nodig hebt

Bij De Scootmobiel Winkel hebben we een groot assortiment aan tweedehands scootmobielen. Wij hebben een tweedehands scootmobiel voor elk budget, elke snelheid en elke actieradius. Wij hebben alles waar u naar op zoek bent. De scootmobielen in ons tweedehands scootmobiel assortiment zijn allen in goede staat.

Staat van de tweedehands scootmobiel

Heeft u twijfels over de conditie van een gebruikte scootmobiel? Dat is volkomen begrijpelijk. Daarom hebben we voor u veel foto’s gemaakt van alle scootmobielen, zodat u zeker weet dat de gebruikte scootmobiel zich nog steeds in goede staat verkeert. Daarnaast kunt u altijd bij ons langs in de winkel om zelf eens een kijkje te nemen. Ons personeel ontvangt u met open armen en helpt u graag verder!

Gebruikte scootmobielen in goede staat

Op de foto’s van de scootmobielen ziet u precies waar u voor betaald. Uiteraard is het ook mogelijk om de gebruikte scootmobiel in onze showroom in Roosendaal te bekijken. Hiernaast kunt u ook een proefrit maken om er zeker van te zijn dat de tweedehands scootmobiel werkt naar behoren.

Service van De Scootmobiel Winkel

Alle tweedehands scootmobielen die bij ons binnenkomen worden professioneel getest en grondig schoongemaakt voordat wij ze aan u aanbieden. Bij ons weet u zeker dat u een goede gebruikte scootmobiel aanschaft! Heeft u een tweedehands scootmobiel bij ons aangeschaft en mankeert er toch iets aan? Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Daarom geven wij bij de meeste gebruikte scootmobielen 3 tot 6 maanden garantie.

Liever een gloednieuwe scootmobiel?

Bent u toch op zoek naar een andere scootmobiel? Dan bent u nog steeds bij ons op het juiste adres. Naast gebruikte scootmobielen hebben wij uiteraard ook nieuwe scootmobielen. Bij De Scootmobiel Winkel vindt u alle scootmobielen waar u naar op zoek bent. Ook voor deze nieuwe scootmobielen kunt u het beste bij ons in de winkel langskomen. Hierdoor kunt u een echt gevoel bij de scootmobielen krijgen. We zien u graag terug in onze winkel!

De Scootmobiel Winkel

Schaft u liever uw scootmobiel aan in de winkel? Dat is geen probleem bij De Scootmobiel Winkel. Bij ons kunt u uw scootmobiel online én in onze winkel aanschaffen. Ook kunt u naar onze showroom om advies te vragen over bijvoorbeeld een scootmobiel verzekering en om een proefrit te maken in een scootmobiel. U kunt gratis parkeren aan de achterkant van ons pand. Verder verzorgen wij thuisdemonstraties zoals u van ons gewend bent. Dit alles natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend.

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders