0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Lang(er) op pad met de top 5 Scootmobielen met de langste actieradius

Een scootmobiel is een perfect middel voor de minder mobiele mensen om van A naar B te komen. Het is vaak hét vervoersmiddel voor mensen die slecht(er) ter been zijn. Dan is natuurlijk belangrijk dat je aan kunt op de kwaliteit van de scootmobiel. Je wilt ten slotte met een gerust hart op pad kunnen.

Eén van de parameters om de kwaliteit van een scootmobiel te meten is de actieradius. Ook wel de afstand die je met de scootmobiel kunt afleggen in kilometers. Het verschilt nogal of je alleen een ritje naar de supermarkt kunt maken of gewoon rustig hele dagen op pad kunt zonder opnieuw op te hoeven laden. Hieronder een top-5 van scootmobielen met de beste actieradius die beschikbaar zijn bij De Scootmobielwinkel in Roosendaal.

Opvouwbare of demontabele scootmobiel

Top 5 Actieradius

Solo 4 – actieradius: 60-70 kilometer

Deze Solo 4 is echt de nummer één voor wat betreft actieradius onder de scootmobielen. Deze scootmobiel gaat het langs mee met een actieradius van 60 tot wel 70 kilometer! (met de optionele grootste accu’s). Daarnaast stuurt dit model licht en is zeer koersvast wat een prettige rijervaring garandeert. Door de vele instel-mogelijkheden en de ergonomisch gevormde stoel met, biedt de Solo 4 comfort voor iedereen een fijne zitpositie.

Meer informatie en specificaties over deze Solo 4: Klik hier

Solo_4_diagonal_right_-_silver_1245x197

Mini Crosser X2 – actieradius: 50-70 kilometer

Deze Medema Mini Crosser X2 is een absolute topper op het gebied van actieradius. Dit is het laatste model van het merk Medema Mini Crosser. Deze scootmobiel is zeer comfortabele en veilig en behoort hiermee tot de topklasse van de scootmobielen. De totale actieradius van deze scootmobiel ligt tussen de 50 en de 70 kilometer. Ga met een gerust hart op pad met deze Mini Crosser X2.

Meer informatie en specificaties over deze Mini Crosser X2: Klik hier

medema-mini-crosser-x2

Solo 3 – actieradius: 30-70 kilometer

Ook de Solo 3 scootmobiel heeft een goede actieradius van 30 tot 60 kilometer, afhankelijk van de gekozen accu’s. Daarnaast is deze scootmobiel uitgerust met het unieke INDEGO veersysteem wat ervoor zorgt dat oneffenheden in de weg soepel worden opgevangen, zonder dat de rijeigenschappen eronder lijden.

Meer informatie en specificaties over deze Solo 3: Klik hier

Solo_3_diagonal_right_-_silver245x197

Trophy 6 (4 wiel) – actieradius: 30-60 kilometer

De Trophy 6 (4-wiel versie) is een klasse apart. Naast dat deze scootmobiel een goede actieradius heeft van 30 tot 60 kilometer (afhankelijk van de gekozen accu’s), biedt deze een zeer hoog comfort. De Trophy combineert een uniek veersysteem met ergonomische en zeer lichte bediening.

Meer informatie en specificaties over deze Trophy 6 (4-wiel): Klik hier

trophy_4w_grey

Trophy 6 (3-wiel) – 30-60 kilometer

Naast een 4-wiel uitvoering heeft Trophy ook een 3-wiel uitvoering van het model Trophy 6. Ook dit model heeft een uitstekende actieradius. Het verschil tussen de deze modellen is de kleinere draaicirkel en betere wendbaarheid bij de 3-wiel scootmobiel en een stabieler rijcomfort en verhoogd veiligheidsgevoel bij de 4-wiel scootmobiel.

Meer informatie en specificaties over deze Trophy 6 (3-wiel): Klik hier

trophy_3w_grey

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders