0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Gemeente Oosterhout: geen scootmobiel meer vanaf 2020

Voor wie binnenkort op zoek wilt gaan naar een scootmobiel in de gemeente Oosterhout is er helaas slecht nieuws. Vanaf 2020 vallen scootmobielen niet meer onder het WMO-pakket. Een probleem voor de (oudere) bewoners van Oosterhout met mobiliteitsproblemen. Na 1 oktober 2019 kunnen mensen geen aanvraag meer indienen voor een scootmobiel en moeten zij op een andere manier op zoek naar een scootmobiel.

Scootmobiel leenstelsel

Tot voor kort konden mensen die een scootmobiel nodig hadden terecht bij een van de drie activiteitencentra in Oosterhout. Medewerkers van ‘Surplus’ verzorgen de coördinatie, administratie en brengen de elektrische rolstoelen bij de mensen thuis. In een soort leenstelsel konden mensen een scootmobiel lenen voor enkele dagen. Dit gaat nu dus sterk veranderen en is het hebben van een scootmobiel niet meer vanzelfsprekend voor iedereen die er een nodig heeft.

Alternatief Scootmobiel

Zoekt u een alternatief voor een scootmobiel vanuit het WMO-pakket? De Scootmobiel Winkel uit Roosendaal (30 minuten rijden vanuit Oosterhout) is een reeds bekende aanbieder van diverse soorten scootmobielen en rollators. Kom langs in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren. Wij kijken naar uw behoefte en tonen u de juiste scootmobielen. Ook voor een gratis testrit of reparaties aan uw scootmobiel kunt u terecht bij De Scootmobiel Winkel.

De Scootmobielwinkel

Hier vindt u diverse soorten scootmobiels! Mocht u vragen hebben of heeft u advies nodig? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of kom gezellig langs in onze scootmobiel winkel! Onze specialisten helpen je graag verder en geven u een advies op maat! Wij bieden verschillende merken scootmobielen aan, zo bieden wij merken als: 

Bekijk onze gebruikte scootmobielen

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders