0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Top 5 scootmobielen met hoogste snelheid

 

Dat u wat minder mobiel bent en in een scootmobiel rijdt, wil natuurlijk niet zeggen dat u uzelf langzaam moet voortbewegen. Omdat wij weten dat de snelheid van een scootmobiel belangrijk is hebben wij hieronder een top 5 scootmobielen samengesteld met de hoogste snelheid. Alle modellen zijn beschikbaar bij de Scootmobiel Winkel. Zo weet u zeker dat u op tijd bij uw afspraak bent!

Top 5 scootmobielen

Vermeiren Carpo 2 Sport – Snelheid: 20 km/h

Voor de echte snelheidsduivels onder ons is deze Vermeiren Carpo 2 Sport scootmobiel de beste in zijn klasse. Met een topsnelheid van wel 20 km/h haalt u zelfs fietsers in! Dit robuuste model is naast snel ook zeer comfortabel en heeft een lange accuduur (actieradius). De Carpo 2 sport wordt door De Scootmobiel Winkel standaard geleverd met extra grote 90 Ah accu’s, accu lader, spiegels, garantie aan huis en is direct leverbaar.

Meer informatie over de Vermeiren Carpo 2 Sport.

Solo 3 – Snelheid 18 km/h

De solo 3 scootmobiel stuurt licht en is koersvast. Zo kunt u met een hoge snelheid zich snel van A naar B verplaatsen. Een van de andere pluspunten van deze scootmobiel is het veersysteem. Dat maakt dit model perfect voor mensen met pijnklachten als reuma. Eveneens heeft deze scootmobiel (optioneel) een zeer hoge actieradius waardoor u lang op pad kunt!

Meer informatie over deze Solo 3 scootmobiel.

Solo_3_diagonal_right_-_silver245x197

Solo 4 – Snelheid 18 km/h

Deze ‘Blue Diamond’ versie van de Solo 4 scootmobiel is de nieuwste uitvoering van de scootmobielen van het merk Life en Mobility. Met eveneens een topsnelheid van 18 km/h bent u heerlijk flexibel in uw dagelijkse activiteiten. Naast een goede snelheid remt deze scootmobiel automatisch af in de bocht. En doordat u de richtingaanwijzers aan het stuur bedient heeft u ten alle tijden uw handen aan het stuur. Ideaal in gebruik!

Meer over deze scootmobiel Solo 4.

Medema Mini Crosser X2 – Snelheid: 18 km/h

Dit is het allernieuwste model van de Medema Mini Crosser! Naast een hoge snelheid van 18 km/h waarmee u menig ander scootmobiel voorbijgaat, is de vering verbeterd en verplaats zodat de veerweg langer is en u nog comfortabeler rijdt. Speerpunten die bij deze scootmobiel horen zijn: veiligheid, breed inzetbaar (terrein), rijcomfort en bouwkwaliteit.

Meer informatie én een instructievideo over de Medema Mini Crosser X2.

medema-mini-crosser-x2

Vermeiren Carpo 4  Ltd – Snelheid: 17 km/h

Deze robuust ogende scootmobiel ziet er degelijk uit maar is daarnaast ook nog erg snel. Met een topsnelheid van 17 km/h zorgt hij ervoor dat u kunt gaan en staan waar u wilt. Dit model is voorzien van een modern LCD display met kilometerteller en accu-indicatie zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Eveneens is deze scootmobiel geheel naar wens af te stellen zodat u heerlijk comfortabel, en snel, naar uw bestemming kunt.

Meer over deze Vermeiren Carpo 4 scootmobiel.

Vermeiren Scootmobiel Carpo 4 ltd.

Zo daar heeft u het, onze top 5 snelste scootmobielen! Benieuwd naar onze top 5 scootmobielen met de langste actieradius? Bekijk ons blogartikel hierover.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders