0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Scootmobiel huren in Roosendaal

Als u in Roosendaal woont en overweegt een scootmobiel te huren, biedt de Scootmobielwinkel verschillende opties om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu nieuw bent met scootmobielen of er slechts voor een korte periode een nodig heeft, wij zijn er om u te helpen de juiste keuze te maken.

Opties en prijzen bij het huren van een scootmobiel

Bij de Scootmobiel Winkel in Roosendaal kunt u kiezen uit verschillende scootmobiel modellen om te huren, variërend van opvouwbare tot vaste scootmobielen. De prijzen beginnen bij €120,- per maand voor kleine scootmobielen en €160,- per maand voor grotere modellen. Een eenmalige betaling van €89,95 voor de WA-verzekering per jaar is verplicht. Kom langs in onze showroom om uw opties te bespreken en advies te krijgen van onze medewerkers.

Vaste scootmobiel huren

Service aan huis

Wij bij Scootmobielwinkel vinden service erg belangrijk, zo hebben wij een breng- en ophaalservice van de gehuurde scootmobiel in Roosendaal en directe omgeving. Onze experts geven u ook uitgebreide uitleg over het gebruik van de scootmobiel, zodat u met vertrouwen de weg op kunt. Reiskosten van €0,75 per kilometer worden in rekening gebracht voor het bezorgen en ophalen van de scootmobielen, maar onze servicekosten zijn inbegrepen zonder extra kosten voor u.

Borgvrij huren

Bij ons is geen borg vereist voor het huren van een scootmobiel. Let echter op dat eventuele schade aan of diefstal van de scootmobiel voor uw eigen rekening zijn. Ons personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met alle dingen die komen kijken bij het huren van een scootmobiel, inclusief verzekeringen.

Beschikbare Modellen

Wij bieden scootmobielmodellen van gerenommeerde merken zoalsSkyline Mobility scootmobiel, Life en Mobility scootmobiel en Pride scootmobiel. Deze modellen en merken zijn veilig, betrouwbaar en van hoge kwaliteit, waardoor u met een gerust hart kunt rijden. Bij ons huurt u eenvoudig zowel standaard scootmobielen als inklapbare scootmobielen welke gemakkelijk achterin een auto kunnen worden opgeborgen wanneer u een dagje weg gaat met vrienden of familie.

Meer Informatie over het huren van een scootmobiel

Wilt u meer weten over het huren van een scootmobiel in Roosendaal? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte scootmobiel die aan uw behoeften voldoet. Kom langs en ontdek welk model het beste bij u past! Ook zonder afspraak bent u altijd van harte welkom in Roosendaal!

Meer informatie over scootmobiel huren? Neem dan snel met ons contact op. Ons personeel helpt u graag verder!

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders