0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Als u in Roosendaal woont en overweegt een scootmobiel te huren, biedt de Scootmobielwinkel verschillende opties om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu nieuw bent met scootmobielen of er slechts voor een korte periode een nodig heeft, wij zijn er om u te helpen de juiste keuze te maken.

Opties en prijzen:

Bij de Scootmobiel Winkel in Roosendaal kunt u kiezen uit verschillende scootmobiel modellen om te huren, variërend van opvouwbare tot vaste scootmobielen. De prijzen beginnen bij €100,- per maand voor kleine scootmobielen en €160,- per maand voor grotere modellen. Een eenmalige betaling van €79,95 voor de WA-verzekering per jaar is verplicht. Kom langs in onze showroom om uw opties te bespreken en advies te krijgen van onze medewerkers.

Service:

Wij bij de Scootmobiel winkel vinden service erg belangrijk, zo hebben wij een breng- en ophaalservice van de gehuurde scootmobiel. Onze experts geven u ook uitgebreide uitleg over het gebruik van de scootmobiel, zodat u met vertrouwen de weg op kunt. Reiskosten van €0,75 per kilometer worden in rekening gebracht voor het bezorgen en ophalen van de scootmobielen, maar onze servicekosten zijn inbegrepen zonder extra kosten voor u.

Borgvrij een scootmobiel huren:

Bij ons is geen borg vereist voor het huren van een scootmobiel. Let echter op dat eventuele schade aan of diefstal van de scootmobiel voor uw eigen rekening zijn. Ons personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met alle dingen die komen kijken bij het huren van een scootmobiel, inclusief verzekeringen.

Beschikbare Modellen:

Wij bieden scootmobiel modellen te huur aan van gerenommeerde merken zoals Skyline Mobility, Life en Mobility, en Pride. Deze modellen zijn veilig, betrouwbaar en van hoge kwaliteit, waardoor u met een gerust hart kunt rijden.

Meer Informatie:

Wilt u meer weten over het huren van een scootmobiel in Roosendaal? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte scootmobiel die aan uw behoeften voldoet. Kom langs en ontdek welk model het beste bij u past! Wilt u liever een scootmobiel kopen? Ook daarmee zijn wij u graag van dienst! Bekijk de mogelijkheden eenvoudig op onze website of kom langs in onze showroom!

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders