0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Op zoek naar mobiliteitsoplossingen in Tilburg?

De Scootmobiel Winkel biedt een breed scala aan scootmobiel verhuur opties om perfect aan uw wensen te voldoen. Of u nu een ervaren gebruiker bent of voor het eerst een scootmobiel wilt huren, ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Zo gaat u er altijd met een gerust hart op uit!

Waarom huren bij de Scootmobiel Winkel?

  • Groot aanbod: Diverse modellen scootmobielen te huur, van compact tot robuust, voor binnen en buiten gebruik en voor dagjes weg met vrienden of familie.
  • Flexibele tarieven: Vanaf €100,- per maand, inclusief verzekering.
  • Eenvoudig huren: Geen borgsom, gratis bezorging en instructie in Tilburg.
  • Kwaliteitsmerken: Betrouwbare scootmobielen van gerenommeerde fabrikanten zoals Skyline Mobility, Life and Mobility, en Pride.
  • Persoonlijke service: Deskundig advies en ondersteuning door onze ervaren medewerkers.

Ontdek onze showroom!

Kom langs in onze showroom en ervaar onze diverse modellen. Laat u adviseren over het huren van een scootmobiel door onze deskundige medewerkers en vind de perfecte scootmobiel die past bij uw mobiliteitsbehoeften.

Meer informatie over het huren van een scootmobiel in Tilburg?

Neem contact met ons op via T. 0165 – 82 09 83 of info@descootmobielwinkel.nl. U kunt ook onze website bezoeken voor meer informatie over onze modellen en tarieven of u kunt langskomen in onze showroom voor advies op maat van onze experts.

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders