0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Als u in Rotterdam woont en een scootmobiel wilt huren, biedt Scootmobiel Winkel diverse opties die naadloos aansluiten bij uw behoeften. Of u nu voor de eerste keer een scootmobiel gebruikt of tijdelijk een nodig heeft, ons team staat klaar om u te helpen met een persoonlijke keuze.

Assortiment en tarieven

In onze showroom vindt u een uitgebreid aanbod aan scootmobielen te huur, van compacte inklapbare modellen tot robuustere standaard uitvoeringen. De huurprijzen zijn als volgt:

  • Compacte modellen: vanaf €100 per maand
  • Grotere modellen: vanaf €160 per maand Een WA-verzekering is verplicht en kost jaarlijks €79,95. Wij nodigen u graag uit om de verschillende modellen te bekijken en advies te ontvangen van ons deskundige personeel.

Uitgebreide service

Wij zorgen voor het bezorgen en ophalen van de scootmobiel in Rotterdam. Onze experts geven een uitgebreide uitleg over het gebruik, zodat u veilig en zelfverzekerd kunt rijden. Voor het transport rekenen we €0,75 per kilometer; alle andere servicekosten zijn inbegrepen zonder extra kosten.

Borgvrij scootmobielen huren

Het is mogelijk om zonder borg een scootmobiel te huren. Let op: kosten door beschadiging of diefstal zijn voor uw eigen rekening. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en ondersteunt u bij alle aspecten van het huren, inclusief de verzekeringsopties.

Beschikbare modellen

Ons assortiment bevat scootmobielen van topfabrikanten zoals Skyline Mobility, Life en Mobility, en Pride. Deze modellen zijn veilig, betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Meer informatie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom voor meer informatie of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte scootmobiel die aan uw eisen voldoet. Ontdek zelf welk model het beste bij u past en huur met een gerust hart!

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders