0165-820983
Kade 40 Roosendaal

Als u in Oosterhout woont en overweegt een scootmobiel te huren, biedt de Scootmobiel Winkel verschillende opties om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu nieuw bent met scootmobielen of er slechts voor een korte periode een nodig heeft, wij zijn er om u te helpen de juiste keuze te maken.

Onze opties en tarieven:

Bij de Scootmobiel Winkel in Oosterhout heeft u de keuze uit verschillende scootmobiel modellen om te huren, variërend van opvouwbare tot vaste scootmobielen. De prijzen beginnen bij €100,- per maand voor kleine scootmobielen en €160,- per maand voor grotere modellen. Een eenmalige betaling van €79,95 voor de WA-verzekering per jaar is vereist. Bekijk onze website of kom op bezoek in onze showroom om uw mogelijkheden te bespreken en persoonlijk advies te krijgen van onze medewerkers.

Onze Uitstekende Service:

Wij bieden het gemak van het bezorgen en ophalen van de gehuurde scootmobiel in Oosterhout. Onze experts geven ook uitgebreide instructies over het gebruik van de scootmobiel, zodat u met vertrouwen de weg op kunt. Reiskosten van €0,75 per kilometer worden in rekening gebracht voor de bezorging en ophalen van de scootmobielen, maar onze servicekosten zijn inbegrepen zonder extra kosten voor u.

Borgvrij scootmobielen huren in Oosterhout:

Voor het huren van een scootmobiel is geen borg vereist. Let echter op dat eventuele schade aan of diefstal van de scootmobiel voor uw eigen rekening zijn. Ons personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met alle aspecten van het huren van een scootmobiel, inclusief verzekeringen.

Beschikbare modellen:

Wij bieden scootmobielmodellen van gerenommeerde merken zoals Skyline Mobility, Life en Mobility, en Pride. Zowel opvouwbare scootmobielen om eenvoudig mee te nemen als vaste scootmobielen voor de lange afstanden. Deze modellen zijn veilig, betrouwbaar en van hoge kwaliteit, waardoor u met een gerust hart kunt rijden.

Meer informatie over het huren van een scootmobiel in Oosterhout:

Wilt u meer weten over het huren van een scootmobiel in Oosterhout? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte scootmobiel die aan uw behoeften voldoet. Kom langs en ontdek welk model het beste bij u past! Ook voor het aanschaffen van een nieuwe scootmobiel of een gebruikte scootmobiel kunt u bij ons terecht. Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Of kom langs in onze showroom!

Kom in contact
close slider

MV

Brochure aanvragenProefrit aanvragenAnders